Toti cei care vor sa faca publicitate online vor sa stie care este cea mai utilizata platforma ecommerce. Totusi, trebuie sa fiti atenti pentru ca alegerea unei platforme pentru realizarea de magazine online se face in functie de prioritatile fiecaruia. Magento, este considerata una dintre cele mai puternice platforme la nivel mondial, fiind o platforma cu open source utilizata de sute de mii de magazine online din intreaga lume. Nume remarcabile cum ar fi Altex, Samsung, Nike, Nestle utilizeaza aceasta platforma si au rezultate remarcabile an de an. Magento dispune de functionalitati complexe, dintre care se evidentiaza sistemele de plata si de livrare, administrarea magazinului online, comenzile rapide. Acestea sunt elementele de baza care transforma un vizitator pe site int-un client fidel de aceea cei mai mari comercianti aleg Magento ca platforma pemtru a-si face cunoscute produsele si serviciile oferite publicului larg. Aici se poate face o instalare usoara a magazinelor online si aveti toata baza de date a sistemelor de plata si cataloage cu produse si preturi. Aceasta este o platforma moderna si flexibila ce se recomandata a fi folosita de catre magazinele mari. Indiferent de numarul de produse din magazin se poate face o buna gestionare a acestora.
De asemenea, are un sistem de comert electronic foarte bine pus la punct. Prin intermediul acestei platforme puteti comercializa o diversitate de bunuri si servicii atragand mii si mii de clienti an de an.
Daca ati decis sa va deschideti un magazin online, ar fi bine sa analizam caracteristicile fiecareia in parte pentru a stabili care dintre ele se pliaza cel mai bine pe nevoile noastre.
De alegerea platformei depinde dezvoltarea magazinului online pentru ca acest deciie are un impact decisiv. Informati-va foarte bine cu privire la cea mai buna alternativa de magazin online care se potriveste perfect nevoile proprii. Daca este vorba despre magazine mici si mijlocii cea mai potrivita platforma ar fi Prestashopul, care se bucura de o mare popularitate la nivel global. Aceasta este o platforma online gratuita, care se instaleaza foarte simplu si are template-uri smart care atrage tot mai multi clienti.
Platformei Prestashop va ofera o multime de avantaje, va ofera multe teme gratuite si permite gestionarea unui numar impresionant de produse. De asemenea, este una dintre cele mai sigure platforme de e-commerce.Prin urmare alegerea platformei are un rol foarte important iar optimizarea acestora este absolut decisiva. Tineti cont de faptul ca unele platforme sunt mai potrivite pentru un anumit tip de magazin decat altele, de aceea trebuie sa faceti alegerea optima pentru a avea rezultate imediate. Platformele open source ofera utilizatorilor posibilitatea de a actiona liber asupra productiei acestuia de aceea se invarte o comunitate extinsa in jurul lor. Acestea va ofera o multime de beneficii de aceea merita sa acordati atentie maxima detaliile pentu a la decizia corecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 - SC Maxi Sales Online SRL . All right reserved.