Cu un site bine realizat iti asiguri sansa de a avea succes in mediul online. Daca ai hotarat sa iti extinzi afacerea si sa depasesti granitele fizice, primul si cel mai important pas este de a realiza un site profesional.

 

Noi, Agentia Web Design, suntem alaturi de tine pentru a te ajuta sa te faci cunoscut, pentru ca prin pasiune, munca sustinuta, atentie la detalii si profesionalism reusim sa dam viata chiar si celor mai complexe proiecte.

 

Serviciile de creare site pe care le oferim nu sunt simple implementari de coduri si teme, ci sunt rezultatul experientei si a eforturilor sustinute, caracteristice echipei noastre. Pentru a realiza cele mai bune produse online, suntem atenti la toate detaliile.

 

Cream site-uri cu personalitate:

  • pagini care sa caracterizeze perfect specificul business-ului pe care il gestionezi;
  • pagini reprezentative cu informatii clare, precise, bine definite;
  • suntem atenti la detalii astfel ca functionalitatea si aspectul sunt in tandem eficient;
  • implementam de la inceput elementele de optimizare astfel incat paginile sunt rapid descoperite si indexate de motoarele de cautare (SEO on page);
  • alegem teme cu design responsive, astfel incat site-ul sa poate fi accesat cu usurinta de pe sisteme desktop, laptopuri, tablete, telefoane inteligente si alte dispozitive;
  • folosim cea mai noua tehnologie pentru a crea site-uri prietenoase pentru vizitatori si motoarele de cautare;
  • te ajutam sa creezi logo-ul prefect, personalizat, care vinde;
  • ne asiguram ca paginile principale – de contact, Google maps, galeria foto, despre noi – sunt precise, descriu perfect businessul, au viteza foarte buna de incarcare si sunt rapid reperate de robotii motoarelor de cautare.

 

Oferim servicii complete de creare site si web design, cu panou de administrare usor de gestionat si cod sursa pentru optimizare SEO.

 

Asiguram servicii de calitate si pentru crearea paginii de blog si a email-ului personalizat, de asemenea oferim consultanta si suport tehnic pentru accesarea si utilizarea panoului de comanda specific fiecarui site.