Daca vreti sa faceti o analiza amanuntita a ceea ce va ofera un magazin virtual vs. magazin traditional veti descoperi o serie de avantaje si dezavantaje. Iar daca tocmai ati decis sa incepeti o mica afacere pe care sa o desfasurati de acasa, varianta unui magazin online este cea mai potrivita. In acest fel, puteti avea acces la date in orice moment si aveti in permanenta vizibilitate pe site, atat online cat si offline. Deci prin urmare nu va mai trebui sa platiti un angajat sau sa va deplasati la munca in fiecare zi. Magazinul online functioneaza cu program non stop si nu implica costuri. Pe de alta parte daca ati fi avut un magazin traditional care ar fi fost amplasat in mod strategic cu siguranta ati fi avut un numar impresionant de clienti, pentru ca foarte multa lume va trece pe acolo zi de zi.
Daca aveti un magazin online va puteti amenaja depozitul chiar acasa si nu mai trebuie sa platiti chirie sau utilitati. Nu trebuie sa aveti angajati pentru ca munca de ambalare si expediere a produselor o puteti face si singuri. Bineinteles ca in cazul unui magazin traditional nu ar mai fi trebuit sa pierdeti atat de mult timp cu impachetatul pentru ca produsul vandut il puneti doar intr-o punguta si il inmanati clientului.In plus, daca aveti un magazin online trebuie sa asteptati pana ce primit banii retur iar in cazul celui traditional luati banii pe loc.
Insa marele avantaj este ca aveti un program de lucru lejer si puteti lucra de acasa. In acest fel, aveti timp suficient si pentru alte lucruri si va ocupati de magazinul online doar atunci cand aveti comenzi.
Desigur trebuie sa luati in calcul si faptul ca puteti avea o concurenta foarte mare, depinde ce produse vindeti. Toata lumea isi poate crea in mod facil un magazin online si sunt tot mai multi competitori. Asadar, trebuie sa va folositi de instrumentele de marketing pentru a va promova afacerea pentru a va face cunoscuti pe scara larga. Dar aveti avantajul ca va puteti face reclama gratuita prin social media, iar daca produsele sunt bune, vestea se raspandeste foarte repede iar tot mai multi oameni vor dori sa va acceseze pagina online, pentru a vedea exact despre ce este vorba.
Daca puneti in balanta avantajele si dezavantajele oferite cu siguranta un magazin online reprezinta varianta optima. Imaginea online a brandului dumneavoastra este decisiva pentru ca o promovare eficienta duce la o vanzare tot mai mare. Daca sunteti prezenti in spatiul virtual aveti vizibilitate marita si atrageti tot mai multi clienti interesati de acel produs sau serviciu. Acestia pot plasa o comanda online si intra usor in posesia lor. Magazinele online va ajuta sa faceti comert electronic si va aduc o multime de avantaje. Acestea pot fi foarte usor de gestionat si sunt accesibile unei largi categorii de clienti care pot face o comanda la orice ora din zi si din noapte. In plus, nu trebuie sa mai platiti angajati pentru ca va descurcati singuri sa va administrati site-ul corect si colaborati cu o agentie de marketing care sa va ajute cu promovarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 - SC Maxi Sales Online SRL . All right reserved.